Recettes 100 Photos réponses



1 level:

Recettes answer: CHILI CON CARNE Recettes answer: FISH AND CHIPS Recettes answer: STIR-FRY Recettes answer: CONFITURE Recettes answer: PÂTE FEUILLETÉE

2 level:

Recettes answer: CARBONARA Recettes answer: HAMBURGER Recettes answer: LASAGNES Recettes answer: PAELLA Recettes answer: PIZZA

3 level:

Recettes answer: BLOODY MARY Recettes answer: PARMENTIER Recettes answer: GRATIN Recettes answer: PAIN Recettes answer: TREACLE TART

4 level:

Recettes answer: BOLOGNAISES Recettes answer: COQ AU VIN Recettes answer: RISOTTO Recettes answer: FAJITAS Recettes answer: MOULES-FRITES

5 level:

Recettes answer: ANTIPASTI Recettes answer: BROWNIE Recettes answer: SALADE CÉSAR Recettes answer: FULL ENGLISH Recettes answer: HOUMOUS


6 level:

Recettes answer: VINAIGRETTE Recettes answer: BŒUF WELLINGTON Recettes answer: CHICKEN PAPRIKA Recettes answer: JAM DOUGHNUTS Recettes answer: SALADE GRECQUE

7 level:

Recettes answer: BRUSCHETTA Recettes answer: CORNISH PASTY Recettes answer: SABLÉS Recettes answer: MARMELADE Recettes answer: CRÊPES

8 level:

Recettes answer: GOULASH Recettes answer: GUACAMOLE Recettes answer: PETITS PÂTÉS Recettes answer: SCONES Recettes answer: POULET TIKKA

9 level:

Recettes answer: SEMOLINA Recettes answer: CHUTNEY Recettes answer: COLESLAW Recettes answer: CRUMPETS Recettes answer: BOULETTES

10 level:

Recettes answer: CROQUE-MONSIEUR Recettes answer: GÂTEAU AU MIEL Recettes answer: PAD THAÏ Recettes answer: CARAMEL MOU Recettes answer: GÂTEAU DE MADÈRE

11 level:

Recettes answer: ŒUFS BÉNÉDICTE Recettes answer: PAVLOVA Recettes answer: GÉNOISE Recettes answer: MERINGUE Recettes answer: HARICOTS FRITS

12 level:

Recettes answer: RAIFORT Recettes answer: ARRABIATA Recettes answer: HOLLANDAISE Recettes answer: JAMBALAYA Recettes answer: STRUDEL

13 level:

Recettes answer: LAIT DE POULE Recettes answer: GUIMAUVES Recettes answer: RATATOUILLE Recettes answer: RHUBARB COMPOTE Recettes answer: TRUFFES

14 level:

Recettes answer: POULET À LA JERK Recettes answer: PÂTE D`AMANDES Recettes answer: STROGANOFF Recettes answer: TIRAMISU Recettes answer: SALADE NIÇOISE

15 level:

Recettes answer: CACCIATORE Recettes answer: MINESTRONE Recettes answer: PÂTÉ Recettes answer: GOMBO AU POISSON Recettes answer: TOAD IN THE HOLE

16 level:

Recettes answer: GÂTEAU ROULÉ Recettes answer: HAM IN COLA Recettes answer: PARMIGIANA Recettes answer: GÂTEAU DE RIZ Recettes answer: SUMMER PUDDING

17 level:

Recettes answer: GAZPACHO Recettes answer: KEDGEREE Recettes answer: PROFITEROLES Recettes answer: RAREBIT Recettes answer: RAGOÛT

18 level:

Recettes answer: QUENELLES Recettes answer: ETON MESS Recettes answer: MOUSSAKA Recettes answer: OSSO BUCO Recettes answer: ESCALOPE PANÉE

19 level:

Recettes answer: TARAMASALATA Recettes answer: CLAFOUTIS Recettes answer: QUICHE LORRAINE Recettes answer: SLOPPY JOES Recettes answer: SAUCE TARTARE

20 level:

Recettes answer: COLCANNON Recettes answer: BOURGUIGNON Recettes answer: CRANACHAN Recettes answer: SAGANAKI Recettes answer: SYLLABUB