Tennis 100 Photos réponses



1 level:

Tennis answer: MURRAY Tennis answer: COURTS Tennis answer: FILET Tennis answer: RAQUETTE Tennis answer: FEDERER

2 level:

Tennis answer: AGASSI Tennis answer: REVERS Tennis answer: COUP DROIT Tennis answer: NADAL Tennis answer: HENMAN

3 level:

Tennis answer: BECKER Tennis answer: TERRE BATTUE Tennis answer: SAMPRAS Tennis answer: WILLIAMS Tennis answer: ARBITRE

4 level:

Tennis answer: ÉGALITÉ Tennis answer: VOLÉE COUP DROIT Tennis answer: SERRER LA MAIN Tennis answer: SERVICE Tennis answer: DOUBLE

5 level:

Tennis answer: ENTRAÎNEUR Tennis answer: SMASH Tennis answer: WIMBLEDON Tennis answer: GRAF Tennis answer: BANDEAU


6 level:

Tennis answer: RODDICK Tennis answer: ROLAND GARROS Tennis answer: BLESSURE Tennis answer: MCENROE Tennis answer: WILLIAMS

7 level:

Tennis answer: IVANOVIC Tennis answer: COUPE DAVIS Tennis answer: TENNIS SUR GAZON Tennis answer: SHARAPOVA Tennis answer: WILSON

8 level:

Tennis answer: VOLÉE DE REVERS Tennis answer: FRED PERRY Tennis answer: RUSEDSKI Tennis answer: SURFACE DURE Tennis answer: LET

9 level:

Tennis answer: BALLE DE BREAK Tennis answer: SEMELLE Tennis answer: DJOKOVIC Tennis answer: BARKER Tennis answer: RAQUETTE EN BOIS

10 level:

Tennis answer: KOURNIKOVA Tennis answer: LIGNE DE FOND Tennis answer: DOUBLE MIXTE Tennis answer: LOVE ALL Tennis answer: CASH

11 level:

Tennis answer: FOND DE COURT Tennis answer: BANDANA Tennis answer: CAPRIATI Tennis answer: IVANISEVIC Tennis answer: CLIJSTERS

12 level:

Tennis answer: CHAISE Tennis answer: COURIER Tennis answer: NA Tennis answer: SHRIVER Tennis answer: PRINCE

13 level:

Tennis answer: AD COURT Tennis answer: BARTOLI Tennis answer: MUR Tennis answer: EDBERG Tennis answer: WOZNIACKI

14 level:

Tennis answer: OPEN D`AUSTRALIE Tennis answer: KING Tennis answer: BJÖRN BORG Tennis answer: DEUCE COURT Tennis answer: JANKOVIC

15 level:

Tennis answer: AZARENKA Tennis answer: CARRÉ DE SERVICE Tennis answer: HINGIS Tennis answer: RETOUR Tennis answer: US OPEN

16 level:

Tennis answer: EVERT Tennis answer: HANTUCHOVA Tennis answer: CONNORS Tennis answer: NAVRATILOVA Tennis answer: ROGER FEDERER

17 level:

Tennis answer: BABOLAT Tennis answer: BAGEL Tennis answer: KRAJICEK Tennis answer: SELES Tennis answer: REACH

18 level:

Tennis answer: ANTIVIBRATEURS Tennis answer: HENIN Tennis answer: SMITH Tennis answer: WADE Tennis answer: WAWRINKA

19 level:

Tennis answer: PATELLA BAND Tennis answer: PHILIPPOUSSIS Tennis answer: RAFAEL NADAL Tennis answer: LAVER Tennis answer: AUSTIN

20 level:

Tennis answer: BREADSTICK Tennis answer: CRISE DE COLÈRE Tennis answer: ROSEWALL Tennis answer: KVITOVA Tennis answer: EMERSON